27. APR 2022

12:00

SUPERSIZED KINGSDAY

SupersizedKingsdayFestival vindt op 27 april 2022 voor de achtste keer plaats op het terrein vanAquabestin Best (vlakbij Eindhoven). Met maar liefst acht area's zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd en is dit festival al jaren de grootste & de gezelligste op Koningsdag. Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website.

@ Best, Nederland

27. APR 2022

14:00

SMÈRRIG Koningsdag Festival

SMÈRRIG Koningsdag heeftvoor één dag compleet lak aan regels die zijn opgelegd door Willy. Tijdens hetKoningdagFestival zijn jullie de baasover jullie eigen Koninkrijkop Festivalterrein DeVliertin Den Bosch. Een hermetisch afgesloten stuk grond waar alles kan, alles mag, iedereen welkom is én je kan doen en laten wat je wil in alle gezelligheid. Ongeacht hoe ge d’r uit ziet, wie ge bent,waorge in geloofd en vanwage houdt. SMÈRRIG Koningsdag Festival, de plek waar jij je Koning te rijk voelt. Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website.

@ ‘s-Hertogenbosch, Nederland

14. MAY 2022

14:00

Elsom Open Air

ElsomOpen Air; daar waar je in een intieme setting grootste artiesten van nationaal niveau kan ontdekken, daar waar oude bekenden elkaar weer ontmoeten, daar waar nieuwe vriendschappen ontstaan, daar waar je danst, beleeft & geniet. Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website.

@ Reusel, Nederland

4. JUN 2022

12:00

Extrema Outdoor

Extrema Outdoor is eenelectronicdancefestival in België rond de prachtige recreatieplas vankelchterhoefinhouthalen-helchterennabij Hasselt. Het is een weekend gevuld met de beste kwaliteit house,deephouse,techhouseen techno gebracht door nationale en internationale top dj's. Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website.

@ Houthalen, België

4. JUN 2022

11:00

Amsterdam Open Air

Elk jaar, in het eerste weekend van juni, vindt een samenwerking van vrienden plaats in het Amsterdamse Gaasperpark. Samen met een culinaire festivalkeuken, creatieve collectieven en een gezellige vierdaagse camping, verwelkomt Amsterdam Open Air hun bezoekers om een weekend vol creativiteit, vriendschap en muzikale expressie te beleven. Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website.

@ Amsterdam, Nederland

4. JUN 2022

12:00

Paradijs van het Zuiden

Het Paradijs van het zuiden is een festivaldag aan het altijd zonnige Engelermeer om nooit te vergeten! Zomers bloesje, ijskouddrankie, loeiheet muziekje erbij; op 4 juni 2022 kan je eindelijk (!) weer neerstrijken aan de Costa DelEngelermeer. Het Paradijs van het Zuiden is terug en nergens schijnt het zonnetje aangenamer dan in dit Bossche walhalla, waar je zorgen wegsmelten als een raketje onder de zonnebank. Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website.

@ ‘s-Hertogenbosch, Nederland

11. JUN 2022

12:00

Pussy Lounge

Pussylounge is een van de langstlopende concepten van B2S en vindt plaats sinds 2001. Het is een festival waar sexy entertainment, co2, inflatablesen een heleboel gekkigheid gecombineerd wordt met de oprichters van Freestyle! Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website

@ Best, Nederland

18. JUN 2022

13:30

Spoorpark Live

Spoorpark LIVE, het splinternieuwe popfestival dat Tilburg rijk is. Vier de zomer samen met de crème de la crème van de Nederlandse muziekwereld in Het Spoorpark in Tilburg. Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan de website.

@ Tilburg, Nederland

11. JUN 2022

12:00

Zomervreugde Festival

Samen met jullie viert Zomervreugde de vreugde voor de zomer aan het randje van Arnhem, waar Papendal als decor voor dit festival paradijs dient! Na een euforische editie van vorig jaar keert Zomervreugde op 11 & 12 juni weer terug op het paradijselijke Papendal voor Zomervreugde Festival 2022. Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website.

@ Arnhem, Nederland

23. JUN 2022

12:00

Defqon.1 Weekend Festival

Na jaren van geruchten, is de tijd eindelijk gekomen om de volgende fase van Defqon.1 te onthullen. Met trots presenteert Defqon.1 het Weekend Festival: 4 dagen van waanzin van 23 juni tot 26 juni in 2022! Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website.

@ Biddinghuizen, Nederland

1. JUL 2022

14:00

Wish Outdoor

Maak je klaar voor hét cross-over weekendfestival van het jaar… WiSH Outdoor. Een wereld vol avontuur en waarin je je laat verrassen door het volledig nieuw ontworpen festivalterrein en camping, de 10+ majestueuze podia en de overweldigende line-up met 175 artiesten verspreid over 3 dagen! Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website.

@ Beek & Donk, Nederland

2. JUL 2021

21:00

Sensation

Wat in 2000 begon als een eenmalig evenement in de Amsterdam ArenA, is nu een internationaal fenomeen. Tot nu toe toerde Sensation door meer dan 35 landen en verwelkomde wereldwijd meer dan twee miljoen bezoekers. Met de iconische all-white dresscode en jaarlijks vernieuwde thema's doet Sensation zijn naam eer aan.  Wil je meer weten of meer informatie over tickets? Ga dan naar de website.

@ Amsterdam, Nederland