Win de ultimate festival experience

Kras en win de ultimate festival experience deze zomer bij aankoop van een STËLZ actieverpakking* Mix 4-pack. Koop tijdens de actieperiode een actieverpakking en vind een kraskaart in de verpakking. Kras je 4 STËLZ Raspberry blikken? Dan win jij één van de 18 ultimate festivals experiences, zoals een privédixie bij Vunzige Deuntjes festival, een helikoptervlucht bij Defqon.1 of vervoer in een limousine naar SMÈRRIG Weekender Festival. Ontdek hieronder alle experiences! De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Gewonnen?

Heb jij 4 STËLZ Raspberry blikken
gekrast? Neem dan via dit formulier contact met ons op,
zodat we je de Ultimate Festival Experience kunnen bezorgen! 🥳

DE EXPERIENCES

Experience Defqon.1

Twee keer de Ultimate Experience Defqon.1 voor twee personen  inclusief toegang tot het festival, brunch op de red stage en een helikoptervlucht.

@ Biddinghuizen

Experience Wish Outdoor

Twee keer de Ultimate Experience Wish Outdoor voor twee personen inclusief toegang tot het festival, overnachting in een compleet ingerichte festicaravan, uniek vervoer naar het festival en onbeperkt toegang tot het reuzenrad.

@ Beek & Donk

Experience Vunzige Deuntjes

Twee keer de Ultimate Experience Vunzige Deuntjes Festival voor twee personen inclusief toegang tot het festival, overnachting in een hotel, artiestenvervoer vanuit het hotel, privé dixie op het festivalterrein en een cashcard van €35 voor twee personen. 

@ Amsterdam

Experience Guilty Pleasure

Één keer de Ultimate Experience Guilty Pleasure Festival voor vier personen inclusief toegang tot het festival, vervoer per limousine naar het festival en dertig festival munten. 

@ Amsterdam

Experience SMèRRIG

Één keer de Ultimate Experience SMÊRRIG Zomerweekender voor vier personen inclusief toegang tot het festival, en limousine vervoer naar het festival. 

@ ’s-Hertogenbosch

Experience Welcome To The Future

Twee keer de Ultimate Experience Welcome To The Future Festival voor twee personen inclusief toegang tot het festival, privetransfer naar het
festivalterrein, twintig festival munten, privé tarot reading bij het Theater der Waarheid en een stylingsessie bij een glitter of vintage stand. 

@ Amsterdam

Experience Awakenings Summer Festival

Twee keer de Ultimate Experience Awakenings Summer Festival voor twee personen inclusief toegang tot het festival en toegang tot het relax resort inclusief alle activiteiten (o.a. suppen, yoga, around the world attractie, wellness). 

@ Hilvarenbeek

Experience Solar

Één keer de Ultimate Experience Solar Weekend Festival voor
vier personen inclusief toegang tot het festival en overnachtingen in een
festitent op de camping. 

@ Roermond

Experience Decibel Outdoor

Twee keer de Ultimate Experience Decibel Outdoor voor twee personen inclusief guestlist toegang tot het festival, unlimited keycard, unlimited bungeejumpen, unlimited zweefmolen en tien festival munten. 

@ Hilvarenbeek

Experience Mysteryland

Twee keer de Ultimate Experience Mysteryland voor twee personen inclusief
VIP-tickets voor het festival inclusief toegang tot het VIP-deck, spirituele
healing sessie en een surprise experience.

@ Vijfhuizen

Experience Jungle Weekender

Één keer de Ultimate Experience Jungle Weekender Festival voor vier personen inclusief holiday tickets voor toegang het festival en de camping en een wellness treatment. 

@ Liempde

FAQ

Bij aankoop van een STËLZ actieverpakking 4-pack maak je kans op één van de Ultimate Festival Experiences. In de actieverpakking zit een kraskaart met vier vakjes die je open kunt krassen. Indien je vier STËLZ Raspberry krast, heb jij een Ultimate Festival Experience gewonnen!

De experiences worden op basis van volgorde uitgegeven. De eerste experience gaat naar de eerste winnaar, de tweede naar de tweede enzovoort. 

Hier kan je de actievoorwaarden vinden.