verfrissend & bewust

Met STËLZ willen we de consument de mogelijkheid geven om te genieten van een drankje, maar zonder onnodige calorieën, koolhydraten, suikers en gluten. Het resultaat is een helder & verfrissend drankje. Onze hard seltzers zijn daarmee het perfecte alternatief voor zwaardere of zoetere producten zoals wijn, bier of cocktails.

JOIN US!

Als jonge start-up lanceerden we in 2020 als eerste de hard seltzer in Europa. Inmiddels zijn we een gevestigde naam in hard-seltzer-land, verkrijgbaar bij de grootste retailers en horecagelegenheden. Lijkt het jou wat om in een jong, dynamisch team te werken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten!

VACATURES

frequently asked questions

Heel simpel! Bruiswater + ongezoet fruitaroma + 4,5% alcohol. STËLZ heeft een unieke, frisse smaak!

Per 100ml: 25 kcal, 0 gram vet, 0 gram sodium (zout), 0 gram koolhydraten, waarvan 0 gram suiker en 0 gram eiwitten. Er zijn geen kunstmatige zoetstoffen toegevoegd. Ook zitten er geen gebruikelijke allergenen in, zoals melk, eieren, noten of granen.

Hard seltzers kunnen op verschillende manieren gebrouwen worden en hebben daardoor verschillende voedingswaarden. STËLZ bevat geen suiker, geen koolhydraten en geen sodium (zout), terwijl sommige andere hard seltzers dat wel hebben. Ook is het glutenvrij en vegan. Gelukkig leveren we niet in op smaak! Het tegendeel eigenlijk: STËLZ is zuiverder en frisser, en combineert dat met een unieke natuurlijke fruitsmaak. Probeer het zelf!

STËLZ is koud het lekkerst (3 graden Celsius). Zet de blikjes daarom lang genoeg (minimaal 4 uur) in de koelkast voordat je het drinkt. Eventueel kun je nog ijsblokjes toevoegen.

Nee, er zitten geen kunstmatige zoetstoffen in STËLZ. STËLZ bevat natuurlijke aroma’s op basis van echt fruit. Een natuurlijk aroma is afkomstig van natuurlijke grondstoffen (in dit geval: limoen, framboos, mango en grapefruit). Natuurlijke aroma’s worden verkregen door extractie uit de natuurlijke bron.

when the party can’t wait